5 veckor gamla

Dessa valpar är riktiga kelgrisar. Alla vill vara i knät samtidigt när man sitter ner med dem. Idag hade de dragkamp med en leksak, Akilles mot tre av de andra, lite små orättvist men det såg kul ut. Abbe är alldeles tokig i snören, tycker de är det roligaste att kampa med, och när man låter han "vinna" springer han iväg överlycklig med högt huvud. Abbie har kommit underfund med att det är skönt och bli kliad på magen så när hon kommer i knät lägger hon sig på rygg och ser allmänt söt ut. Allie vill hemskt gärna upp i ansiktet och pussas men det blir lite väl häftigt när hon studsar upp med munnen på vidgavel.

Nu är Akilles tingad och troligtvis Akita också. Känns skönt att det iallafall är 3 veckor kvar innan alla måste flytta. Men man blir bara mer fäst vid dem för varje dag som går. Självklart blir de mer krävande men också mer givande.

La upp en annons på blocket för några dagar sen och har fått mycket mail. Många som låter väldigt lovande och vissa som verkar mindre lämpliga. Men allt blir nog till det bästa i slutändan.

http://www.blocket.se/vi/18229159.htm?ca=1_9_s





Bilderna är en vecka gamla snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0